Idioma:
cat esp
Entrar a la web Escola Partenaire
Segueix-nos:
facebook googleplus rss
Subscriure's al Newsletter
VI Nit de Ball. Festa de la Primarvera

VI Nit de Ball. Festa de la Primarvera

29 de març del 2017
Gran festa de la primavera a Partenaire!!! Sopar, ball, animacions...la millor música, el millor ambient!! Aqui teniu algunes fotos. Ara a preparar la següent, la festa de Sant Jordi!!

V Nit de Ball. Festa de Carnaval.

28 de febrer del 2017
Gran Festa a la V nit de Ball, en aquesta ocasió gaudint del Carnaval a Partenaire!! Sopar, ball, animacions, concurs de disfresses... Ho hem passat molt bé tots junts!! Aquí teniu algunes fotos de la festa!! Ara a preparar la propera pel dissabte 25 de Març.    
Pràctic Club 11 de Febrer 2017

Pràctic Club 11 de Febrer 2017

06 de febrer del 2017
Propera sessió de Pràctic Club el dissabte 11 de Febrer. Un espai per poder ballar i practicar el que apreneu a les classes, amb el millor ambient, la millor musica.... Ja no teniu excusa per practicar, tothom a ballar!! Aquest mes amb sorpresa especial per celebrar el dia dels enamorats. No cal reserva de taules.
 
IV Nit de Ball. Festa dels colors

IV Nit de Ball. Festa dels colors

31 de gener del 2017
Gran nit de ball amb la festa dels colors a Partenaire. Un gran sopar a base d'ibèrics, ball, animacions i un gran ambient!! Aquí teniu algunes fotos. Gràcies a tots els que vareu fer possible aquesta gran nit. Comencem a preparar la gran festa de Carnaval pel dissabte 25 de Febrer!!
Mannequin Challenge Nadal 2016

Mannequin Challenge Nadal 2016

18 de desembre del 2016
Partenaire us desitja Bon Nadal i un gran 2017!! Gaudiu del nostre mannequin Challenge.
III Nit de Ball. Festa de Nadal

III Nit de Ball. Festa de Nadal

18 de desembre del 2016
Increible nit de ball a Partenaire amb la festa de Nadal!!! L'escola plena, un gran sopar, el millor ambient, tothom ballant, mannequin challenge.... Una nit genial!!! Aquí teniu algunes fotos de la festa. Comencem a preparar la propera!!!
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews