Idioma:
cat esp
Entrar a la web Escola Partenaire
Segueix-nos:
facebook googleplus rss
Subscriure's al Newsletter
VII Nit de Ball. Festa Asucar!!!

VII Nit de Ball. Festa Asucar!!!

26 d'abril del 2018
El proper dissabte 5 de Maig a les 21 hores celebrarem a l'escola la VII Nit de Ball d'aquet curs. Una nit especial d'homenatge a Celia Cruz, amb una gran exhibició Llatina a càrrec de Carlos i Marta. Sopar, ball, animacions, exhibició...la millor festa, el millor ambient!! No us la podeu perdre!! Reserva de taules a l'escola fins dimecres 2 de Maig.    
Curs Intensiu de Sevillanes.

Curs Intensiu de Sevillanes.

26 d'abril del 2018
Vols apendre a ballar Sevillanes ràpida i facilment? Ara és el moment, curs intensiu de Sevillanes Juliol 2018 Si vols més informació omple el formulari de contacte o trucan's per telefon! info@escolapartenaire.com Telf. 92 846 62 42  
VI Nit de Ball. Festa de la Primavera

VI Nit de Ball. Festa de la Primavera

13 de març del 2018
El proper dissabte 24 de Març donem la benvinguda a la primavera amb la nostre nit de ball!! Sopar, ball, animacions...el millor ambient, la millor música!! No podeu faltar!! Reserves a l'escola fins el dimecres 21 de Març.
V Nit de Ball. Festa de Carnaval

V Nit de Ball. Festa de Carnaval

12 de febrer del 2018
El proper dissabte 24 de Febrer a les 21 h. tindrem la V Nit de ball d'aquest curs. Serà la nit més boja de l'any, la festa de Carnaval. Sopar, ball, disfresses, animacions....el millor ambient, la millor música per ballar!! No podeu faltar!! Reserva de taules a l'escola fins dimecres 21 de Febrer.
IV Nit de Ball. Nit de Musicals

IV Nit de Ball. Nit de Musicals

18 de gener del 2018
El proper dissabte 27 de Gener tindrem a l'escola la IV Nit de Ball d'aquest curs, a partir de les 21 hores. Serà la nit dels musicals, sopar, ball, animacions, una exhibició sorpresa i ballar al ritme dels musicals de tota la vida. No us la podeu perdre!! Reserva de taules a l'escola fins dimecres 24 de Gener. Us esperem a tots!!
III Nit de Ball. Festa de Nadal

III Nit de Ball. Festa de Nadal

08 de desembre del 2017
EL proper dissabte 16 de Desembre tindrem la III Nit de Ball, serà la gran festa de Nadal. Sopar, ball, animacions, sorpreses i molta diversió. No us la podeu perdre!! Reserva de taules a l'escola fins dimecres dia 13 de Desembre.
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews