Idioma:
cat esp
Entrar a la web Escola Partenaire
Segueix-nos:
facebook googleplus rss
Subscriure's al Newsletter

13 de març del 2020
Noticia important, creiem que és el moment de que entre tots aconseguim aturar aquesta malaltia. Ja tornarem i ballarem tant o més que abans! Ara el més important és la salut de tots i ajudar a que els nostres serveis sanitaris no es colapsin. Confiem en la vostra comprensió, us mantindrem informats. Moltes gràcies a tots.  

23 de desembre del 2019
Us desitjem a tots uns dies plens de pau, amics, familia i molt de ball!!

Nous cursos Gener 2020

20 de desembre del 2019
Comença l'any amb nous projectes, apendre a ballar pot ser el millor! Nous cursos Gener 2020

Aquest Nadal regala ball!!

20 de desembre del 2019
És temps de nadal i de regals, aprofita i regala als que estimes qualsevol del nostres cursos o aquest pack especial de classes particulars.

Festa de Nadal 2019

02 de desembre del 2019
El proper diumenge 15 de Desembre organitzem la gran festa de Nadal. Aquest any ens trobarem a les 13 hores al Restaurant Can Travé de Bigues i Riells. Farem un gran dinar i després un gran ball, amb animacions, sorpreses etc... No us ho podeu perdre! El dia, el lloc, l'ambient, ballar, el Nadal.....tothom a celebrar-ho! Reserves i informació a l'escola fins el dia 9 de Desembre

Tancat per vacances!!

01 d'agost del 2019
L'escola estarà tancada entre l'1 i el 25 d'Agost. Tornem al Setembre amb més cursos, novetats...i la millor qualitat ensenyant a ballar!! Bon estiu a tothom!!    
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews