Idioma:
cat esp
Entrar a la web Escola Partenaire
Segueix-nos:
facebook googleplus rss
Subscriure's al Newsletter
Curs Intensiu de Sevillanes Juliol 2016

Curs Intensiu de Sevillanes Juliol 2016

06 de juny del 2016
Arriba l'estiu i és un bon moment per fer allò que no tens temps durant tot l'any!! Curs intensiu de sevillanes, 2 hores setmanals, inici del curs 27 de Juny. Informació i reserves a través del formulari de contacte o al telefon de l'escola.
IX Nit de Ball. Festa de Barrets.

IX Nit de Ball. Festa de Barrets.

26 de maig del 2016
Gran exit de la IX Nit de ball a Partenaire. Sopar, ball, diversió, exhibició a càrrec de Pablo i Alicia...una gran nit i tothom ambientat amb el seu barret al cap! Aquí teniu unes fotos de la festa. Comencem a preparar la propera, el dissabte 11 de Juny, la tradicional festa blanca.
Dia de la Dansa 2016 a Granollers

Dia de la Dansa 2016 a Granollers

28 d'abril del 2016
El proper dissabte 30 d'abril a les 17.30 h. a la plaça de l'esglessia de Granollers, les escoles de dansa de Granollers farem la mostra de dansa tradicional ja per conmemorar aquest dia. L'actuació de l'escola serà a les 18 hores amb una mostra d'una petita classe oberta a càrrec de parelles de ball social de diferents nivells de l'escola. Us esperem a tots!
 
VIII Nit de Ball. Festa de la primavera.

VIII Nit de Ball. Festa de la primavera.

29 de març del 2016
Gran nit de ball a Partenaire amb la festa de la primavera! L'escola plena, bon ambient, unes llums genials per animar la festa....ho vam passar genial! Aquí us deixem unes fotografies de la festa. Comencem a preparar la propera festa que serà el dissabte 7 de Maig.  
VII Nit de Balls de Saló. Back to the 80's

VII Nit de Balls de Saló. Back to the 80's

14 de març del 2016
Gran nit a l'escola recordant la música dels anys 80, amb versions per ballar, musica disco, balls en grup.... Va ser una festa diferent i molt divertida! Aquí us deixem algunes fotogràfies. Ja comencem a preparar la propera festa que serà el dissabte 9 d'Abril.  
VI Nit de Ball. Festa de Carnaval.

VI Nit de Ball. Festa de Carnaval.

26 de gener del 2016
Gran Festa de Carnaval el dissabte 13 de Febrer a Partenaire. L'escola plena, sopar, ball, disfresses molt originals i premi a les millors disfresses. Primer premi diploma i un cap de Setmana a L'Escala Resort. segon i tercer premi diploma i obsequi. Una gran nit de festa i diversió! Gràcies a tots per venir! Aquí teniu algunes fotografies de la festa! Comencem a preparar la propera festa el dissabte 12 de Març.
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews