Idioma:
cat esp
Entrar a la web Escola Partenaire
Segueix-nos:
facebook googleplus rss
Subscriure's al Newsletter
IX Nit de Ball. Festa de Barrets.

IX Nit de Ball. Festa de Barrets.

26 de maig del 2016
Gran exit de la IX Nit de ball a Partenaire. Sopar, ball, diversió, exhibició a càrrec de Pablo i Alicia...una gran nit i tothom ambientat amb el seu barret al cap! Aquí teniu unes fotos de la festa. Comencem a preparar la propera, el dissabte 11 de Juny, la tradicional festa blanca.
Dia de la Dansa 2016 a Granollers

Dia de la Dansa 2016 a Granollers

28 d'abril del 2016
El proper dissabte 30 d'abril a les 17.30 h. a la plaça de l'esglessia de Granollers, les escoles de dansa de Granollers farem la mostra de dansa tradicional ja per conmemorar aquest dia. L'actuació de l'escola serà a les 18 hores amb una mostra d'una petita classe oberta a càrrec de parelles de ball social de diferents nivells de l'escola. Us esperem a tots!
 
VIII Nit de Ball. Festa de la primavera.

VIII Nit de Ball. Festa de la primavera.

29 de març del 2016
Gran nit de ball a Partenaire amb la festa de la primavera! L'escola plena, bon ambient, unes llums genials per animar la festa....ho vam passar genial! Aquí us deixem unes fotografies de la festa. Comencem a preparar la propera festa que serà el dissabte 7 de Maig.  
VII Nit de Balls de Saló. Back to the 80's

VII Nit de Balls de Saló. Back to the 80's

14 de març del 2016
Gran nit a l'escola recordant la música dels anys 80, amb versions per ballar, musica disco, balls en grup.... Va ser una festa diferent i molt divertida! Aquí us deixem algunes fotogràfies. Ja comencem a preparar la propera festa que serà el dissabte 9 d'Abril.  
VI Nit de Ball. Festa de Carnaval.

VI Nit de Ball. Festa de Carnaval.

26 de gener del 2016
Gran Festa de Carnaval el dissabte 13 de Febrer a Partenaire. L'escola plena, sopar, ball, disfresses molt originals i premi a les millors disfresses. Primer premi diploma i un cap de Setmana a L'Escala Resort. segon i tercer premi diploma i obsequi. Una gran nit de festa i diversió! Gràcies a tots per venir! Aquí teniu algunes fotografies de la festa! Comencem a preparar la propera festa el dissabte 12 de Març.
V Nit de Ball. Festa dels Pirates

V Nit de Ball. Festa dels Pirates

26 de gener del 2016
El dissabte 24 de Gener es va celebrar a l'escola la V nit de Ball.  Va ser la festa dels pirates. Una gran nit amb sopar, ball, un joc de pistes i molta diversió. Aqui teniu algunes fotografies de la festa. Comencem a preparar la propera festa, el dissabte 13 de Febrer, la gran festa de Carnaval.
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews