Idioma:
cat esp
Entrar a la web Escola Partenaire
Segueix-nos:
facebook googleplus rss
Subscriure's al Newsletter
X Nit de Ball. Festa Blanca

X Nit de Ball. Festa Blanca

13 de juny del 2016
Gran nit de festa a Partenaire amb la tradicional festa blanca!! Menció especial per la degustació de pernil tallat al moment que ens va preparar en Josep Maria, d'Enrique Tomás. Ball, festa, diversió...que més es pot demanar!!! Aquí teniu fotos de la festa. Comencem a preparar la propera, la última d'aquest curs pel dissabte 2 de Juliol.
Curs Intensiu de Sevillanes Juliol 2016

Curs Intensiu de Sevillanes Juliol 2016

06 de juny del 2016
Arriba l'estiu i és un bon moment per fer allò que no tens temps durant tot l'any!! Curs intensiu de sevillanes, 2 hores setmanals, inici del curs 27 de Juny. Informació i reserves a través del formulari de contacte o al telefon de l'escola.
IX Nit de Ball. Festa de Barrets.

IX Nit de Ball. Festa de Barrets.

26 de maig del 2016
Gran exit de la IX Nit de ball a Partenaire. Sopar, ball, diversió, exhibició a càrrec de Pablo i Alicia...una gran nit i tothom ambientat amb el seu barret al cap! Aquí teniu unes fotos de la festa. Comencem a preparar la propera, el dissabte 11 de Juny, la tradicional festa blanca.
Dia de la Dansa 2016 a Granollers

Dia de la Dansa 2016 a Granollers

28 d'abril del 2016
El proper dissabte 30 d'abril a les 17.30 h. a la plaça de l'esglessia de Granollers, les escoles de dansa de Granollers farem la mostra de dansa tradicional ja per conmemorar aquest dia. L'actuació de l'escola serà a les 18 hores amb una mostra d'una petita classe oberta a càrrec de parelles de ball social de diferents nivells de l'escola. Us esperem a tots!
 
VIII Nit de Ball. Festa de la primavera.

VIII Nit de Ball. Festa de la primavera.

29 de març del 2016
Gran nit de ball a Partenaire amb la festa de la primavera! L'escola plena, bon ambient, unes llums genials per animar la festa....ho vam passar genial! Aquí us deixem unes fotografies de la festa. Comencem a preparar la propera festa que serà el dissabte 7 de Maig.  
VII Nit de Balls de Saló. Back to the 80's

VII Nit de Balls de Saló. Back to the 80's

14 de març del 2016
Gran nit a l'escola recordant la música dels anys 80, amb versions per ballar, musica disco, balls en grup.... Va ser una festa diferent i molt divertida! Aquí us deixem algunes fotogràfies. Ja comencem a preparar la propera festa que serà el dissabte 9 d'Abril.  
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews