Idioma:
cat esp
Entrar a la web Escola Partenaire
Segueix-nos:
facebook googleplus rss
Subscriure's al Newsletter
VII Nit de Balls de Saló. Back to the 80's

VII Nit de Balls de Saló. Back to the 80's

14 de març del 2016
Gran nit a l'escola recordant la música dels anys 80, amb versions per ballar, musica disco, balls en grup.... Va ser una festa diferent i molt divertida! Aquí us deixem algunes fotogràfies. Ja comencem a preparar la propera festa que serà el dissabte 9 d'Abril.  
VI Nit de Ball. Festa de Carnaval.

VI Nit de Ball. Festa de Carnaval.

26 de gener del 2016
Gran Festa de Carnaval el dissabte 13 de Febrer a Partenaire. L'escola plena, sopar, ball, disfresses molt originals i premi a les millors disfresses. Primer premi diploma i un cap de Setmana a L'Escala Resort. segon i tercer premi diploma i obsequi. Una gran nit de festa i diversió! Gràcies a tots per venir! Aquí teniu algunes fotografies de la festa! Comencem a preparar la propera festa el dissabte 12 de Març.
V Nit de Ball. Festa dels Pirates

V Nit de Ball. Festa dels Pirates

26 de gener del 2016
El dissabte 24 de Gener es va celebrar a l'escola la V nit de Ball.  Va ser la festa dels pirates. Una gran nit amb sopar, ball, un joc de pistes i molta diversió. Aqui teniu algunes fotografies de la festa. Comencem a preparar la propera festa, el dissabte 13 de Febrer, la gran festa de Carnaval.
Bon Nadal i Feliç any nou!

Bon Nadal i Feliç any nou!

20 de desembre del 2015
Us volem desitjar un Bon Nadal i un feliç any 2016 a tots els que formeu aquesta gran familia de Partenaire. Desitgem gaudir amb tots vosaltres de molts dies més de felicitat gaudint de la magia que ens transmet el ball.  Francesc i Dolors.
IV Nit de Ball de Saló. Gran Ball de Nadal

IV Nit de Ball de Saló. Gran Ball de Nadal

20 de desembre del 2015
Gran festa de nadal a Partenaire! L'escola plena, sopar, ball, animcions, fins i tot ens varem menjar el raïm de la sort com si fos la nit de cap d'any! Gràcies a tots els que vareu participar d'aquesta gran nit. Aquí us deixem unes fotogràfies de la festa. Ara comencem a preparar la propera nit de festa que serà el Dissabte 16 de Gener. Fins llavors els millors desitjos de felicitat per aquestes festes de Nadal i any nou!  
III Nit de Balls de Saló. Nit de Far West

III Nit de Balls de Saló. Nit de Far West

29 de novembre del 2015
El dissabte 21 de Novembre, es va celebrar a l'escola la tercera festa del curs, en aquesta ocasió ambientada en el Far West. Amb l'escola plena, gran nit amb un gran sopar, ball, animacions de country, sevillanes....ho vam passar molt bé tots plegats! Aquí teniu algunes fotogràfies de la festa. Ara comencen a preparar la propera festa, el dissabte 19 de Desembre la gran festa de Nadal, ningú se la pot perdre!!!!
 
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews