Idioma:
cat esp
Entrar a la web Escola Partenaire
Segueix-nos:
facebook googleplus rss
Subscriure's al Newsletter
IV Nit de Ball Partenaire. Ball de Nadal

IV Nit de Ball Partenaire. Ball de Nadal

21 de desembre del 2014
Gran ball de Nadal el passat dissabte 20 de Desembre. L'escola plena de parelles, de diversió, d'un gran ambient! Ball, animacions i sobretot un desig de Bon Nadal i Felic Any 2015 per tots! Aquí us deixem algunes fotos de la festa.  
Aquest Nadal regala Ball!

Aquest Nadal regala Ball!

09 de desembre del 2014
Us oferim la possibilitat de regalar un curs de ball de saló a la vostre parella, a familiars, amics... Un regal original i que segur serà la sorpresa d'aquest nadal. Contacta amb nosaltres i t'explicarem com fer-ho, és molt senzill!

24 de novembre del 2014
El passat dissabte 22 de Novembre va tenir lloc una gran festa a l'escola. Amb ocasió de la tercera nit de ball de saló, l'escola es va omplir de parelles que van gaudir ballant al ritme de versions musicals dels anys 60 i 70. Sopar, ball, un gran ambient i molta festa! Gràcies per ajudarnos a passar una nit increible! Aquí us deixem algunes fotografies. Ja comencem a preparar la propera festa, que serà el Ball de Nadal, a Partenaire amb moltes sorpreses, el proper dissabt...
Gran Festa de la Castanyada i Halloween

Gran Festa de la Castanyada i Halloween

26 d'octubre del 2014
El passat  dissabte 25 d'Octubre varem gaudir de la segona de les festes de ball de saló del curs. En aquesta ocasió vàrem celebrar la castanyada-halloween d'una forma una mica anticipada. No va faltar el sopar, els panellets, una animació amb una roda de mambo i molt ball i diversió. Aquí us deixem unes fotos de la festa. Ara a preparar la següent festa el proper dissabte 22 de Novembre.  
XVI Trofeu Ciutat de Granollers de Ball Esportiu

XVI Trofeu Ciutat de Granollers de Ball Esportiu

25 d'octubre del 2014
Ja podeu trobar totes les fotos del XVI Trofeu Ciutat de Granollers de Ball Esportiu a la nostre pàgina de Facebook, "Escola Partenaire".
Training Camp inici temporada 2014-2015

Training Camp inici temporada 2014-2015

22 de setembre del 2014
Les parelles de ball esportiu de l'escola han gaudit aquest cap de setmana d'una intensa preparació per afrontar la temporada que comença. Les classes han sigut impartides per Roberto Regnoli i Maurizio Ghigiarelli, dos entrenadors italians de gran prestigi internacional.    
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews