Idioma:
cat esp
Entrar a la web Escola Partenaire
Segueix-nos:
facebook googleplus rss
Subscriure's al Newsletter
Dia De la Dansa 2015 a Granollers

Dia De la Dansa 2015 a Granollers

26 d'abril del 2015
L'escola va participar a l'acte de celebració del dia intenacional de la dansa 2015 a Granollers. Un grup de parelles de Ball Social van ballar dos petites coreografies de Cha-Cha-Cha i Bachata. Un agraïment molt especial a totes les parelles que voluntàriament varen sortir a ballar amb nosaltres. Gràcies per dedicar-nos el vostre temps, les vostres ganes i sobretot la vostra il-lusió. Moltes gràcies a : Alfonso-Mari, Anselmo-Encarna, Antonio-Teresa, Bernat (Alba) - B...
VIII Festa de Ball de Saló. Nit de Sant Jordi

VIII Festa de Ball de Saló. Nit de Sant Jordi

26 d'abril del 2015
El dissabte 25 d'abril va tenir lloc a l'escola la Festa de Sant Jordi. L'escola es va omplir per gaudir d'una gran nit de festa, amb sopar, ball, diversió, bon ambient.... Després del sopar i abans de començar el ball per tothom vam gaudir amb l'exhibició de dos parelles molt joves, Abel i Maria, Adria i Lourdes. Després ball i diversió per tothom amb moments molt divertits. Aquí teniu algunes fotos de la festa. La propera festa el Dissabte 23 de...
VII Festa de Balls de Saló. Nit de Hollywood

VII Festa de Balls de Saló. Nit de Hollywood

29 de març del 2015
El passat Dissabte 28 de Març va tenir lloc a l'escola la VII Festa de Balls de Saló d'aquest curs. Sopar, ball, animacions, exhibició sorpresa a càrrec d'en Domenec i l'Anna, una de les parelles de ball esportiu de l'escola, i la millor música i el millor ambient per passar-ho molt bé. Una gran not! Aquí us deixem algunes fotogràfies de la festa. Ja comencem a preparar la propera pel dissabte 25 d'Abril, Festa de Sant Jordi.
Nous Cursos de Ball de Saló, Salsa i Sevillanes

Nous Cursos de Ball de Saló, Salsa i Sevillanes

28 de març del 2015
Comencem nous cursos de Balls de Saló, Salsa i ara com a novetat també Sevillanes. Inici dels cursos Setmana del 23 de Març. Per més informació, horaris, preus etc.. contacteu amb nosaltres.
VI Festa de Balls de Saló. Nit de Carnaval

VI Festa de Balls de Saló. Nit de Carnaval

02 de març del 2015
Gran éxit a la Nit de Carnaval el passar dissabte 28 de Febrer a l'escola. Sopar, ball, animacions, concurs de disfresses.....i l'escola plena per passar-ho molt i molt bé. Aquí us deixem algunes fotografies. Ja comencem a preparar la propera VII festa de balls de Saló el proper dissabte 28 de Març.
V Festa de Ball de Saló. Nit del Cotton Club.

V Festa de Ball de Saló. Nit del Cotton Club.

25 de gener del 2015
El dissabte 24 de Gener l'escola es va transformar per recrear el mític Cotton Club, el famos club de Nova York, de la decada dels anys 20. Una gran nit de ball, festa, diversió i molt bon ambient. Aquí us deixem unes fotogràfies fetes al nostre particular photocall ambientat en les nits del Cotton Club. I comencem a preparar la VI Festa de Ball de Saló, el nostre Carnestoltes, el dissabre 28 de Febrer.
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews