Idioma:
cat esp
Entrar a la web Escola Partenaire
Segueix-nos:
facebook googleplus rss
Subscriure's al Newsletter

03 de juny del 2015
El curs comença el dia 29 de Juny i està destinat a aquelles parelles que volen començar a apendre a ballar i volen aprofitar abans de les vacances per fer-ho. En 10 sessions i durant 5 setmanes apendrem les nocions bàsiques dels balls que més es ballen a les festes majors d'estiu i és una base ideal per preparar el següent curs.    

26 de maig del 2015
Gran nit de festa el dissabte passat a Partenaire!  Nit hawaiana, amb sopar, ball, ambientació... Un gran ambient, aquí us deixem algunes fotogràfies. Ara comencem a preparar la propera festa, de Sant Joan, el dissabte 20 de Juny. També comencem a preparar els intensius de Juliol i moltes novetats per l'estiu i el curs vinent!
Noticia a VOTV sobre el Dia de la Dansa 2015 a Granollers.

Noticia a VOTV sobre el Dia de la Dansa 2015 a Granollers.

06 de maig del 2015
Aquí teniu el reportatge que la televisió del Vallés Oriental ha fet sobre el dia de la dansa a Granollers. La nostra escola és protagonista.
Dia De la Dansa 2015 a Granollers

Dia De la Dansa 2015 a Granollers

26 d'abril del 2015
L'escola va participar a l'acte de celebració del dia intenacional de la dansa 2015 a Granollers. Un grup de parelles de Ball Social van ballar dos petites coreografies de Cha-Cha-Cha i Bachata. Un agraïment molt especial a totes les parelles que voluntàriament varen sortir a ballar amb nosaltres. Gràcies per dedicar-nos el vostre temps, les vostres ganes i sobretot la vostra il-lusió. Moltes gràcies a : Alfonso-Mari, Anselmo-Encarna, Antonio-Teresa, Bernat (Alba) - B...

26 d'abril del 2015
El dissabte 25 d'abril va tenir lloc a l'escola la Festa de Sant Jordi. L'escola es va omplir per gaudir d'una gran nit de festa, amb sopar, ball, diversió, bon ambient.... Després del sopar i abans de començar el ball per tothom vam gaudir amb l'exhibició de dos parelles molt joves, Abel i Maria, Adria i Lourdes. Després ball i diversió per tothom amb moments molt divertits. Aquí teniu algunes fotos de la festa. La propera festa el Dissabte 23 de...

29 de març del 2015
El passat Dissabte 28 de Març va tenir lloc a l'escola la VII Festa de Balls de Saló d'aquest curs. Sopar, ball, animacions, exhibició sorpresa a càrrec d'en Domenec i l'Anna, una de les parelles de ball esportiu de l'escola, i la millor música i el millor ambient per passar-ho molt bé. Una gran not! Aquí us deixem algunes fotogràfies de la festa. Ja comencem a preparar la propera pel dissabte 25 d'Abril, Festa de Sant Jordi.
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews