Idioma:
cat esp
Entrar a la web Escola Partenaire
Segueix-nos:
facebook googleplus rss
Subscriure's al Newsletter
Pràctic Club Setembre

Pràctic Club Setembre

05 de setembre del 2017
Abans de començar les classes us oferim dos sessions de Pràctic Club gratuïtes els divendres 15 i 29 de Setembre a les 20 hores. Així quan comencin les classes estareu més preparats. Tothom a Ballar!!
IX Nit de Ball. Festa de Sant Joan

IX Nit de Ball. Festa de Sant Joan

06 de juny del 2017
Ja tenim aquí la propera nit de Ball a Partenaire. El 17 de Juny farem la nit de Sant Joan, última festa d'aquest curs. Sopar, coca, cava, ball, animacions.... Tothom a ballar! Reserva de taules a l'escola fins el dimecres 14 de Juny.
VIII Nit de Ball. Festa Blanca

VIII Nit de Ball. Festa Blanca

08 de maig del 2017
Gran nit de ball a Partenaire amb la festa Blanca. Sopar, ball, exhibició sorpresa...una nit increible amb l'escola plena!! Aquesta vegada vam fer poques fotos doncs hi havia molta feina!! Ara a preparar la propera festa, el 17 de Juny, la última d'aquest curs!!
Dia Dansa 2017

Dia Dansa 2017

08 de maig del 2017
El dissabte 6 de Maig, Partenaire va participar als actes organitzats a Granollers amb motiu del dia de la Dansa. Al matí vam impartir una Masterclass de Bachata amb un éxit de participació. A la tarda vam fer tres exhibicins de balls llatins per les places de la ciutat.. Gràcies a tots els que vareu participar!! Aquí teniu algunes fotos.  
VII Nit de Ball. Festa de Sant Jordi

VII Nit de Ball. Festa de Sant Jordi

17 d'abril del 2017
Gran nit de ball amb la festa de Sant Jordi a Partenaire. Com sempre, sopar, ball, diversió.... Aquí teniu algunes fotos de la festa.
Practic Club Abril 2017

Practic Club Abril 2017

04 d'abril del 2017
Aquest dissabte 8 d'Abril, de 21 a 24 hores. Tothom a practicar el que apreneu a les classes!!! No hi ha excuses!!  
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews