Idioma:
cat esp
Entrar a la web Escola Partenaire
Segueix-nos:
facebook googleplus rss
Subscriure's al Newsletter
Dia Dansa 2017

Dia Dansa 2017

08 de maig del 2017
El dissabte 6 de Maig, Partenaire va participar als actes organitzats a Granollers amb motiu del dia de la Dansa. Al matí vam impartir una Masterclass de Bachata amb un éxit de participació. A la tarda vam fer tres exhibicins de balls llatins per les places de la ciutat.. Gràcies a tots els que vareu participar!! Aquí teniu algunes fotos.  
VII Nit de Ball. Festa de Sant Jordi

VII Nit de Ball. Festa de Sant Jordi

17 d'abril del 2017
Gran nit de ball amb la festa de Sant Jordi a Partenaire. Com sempre, sopar, ball, diversió.... Aquí teniu algunes fotos de la festa.
Practic Club Abril 2017

Practic Club Abril 2017

04 d'abril del 2017
Aquest dissabte 8 d'Abril, de 21 a 24 hores. Tothom a practicar el que apreneu a les classes!!! No hi ha excuses!!  
VI Nit de Ball. Festa de la Primarvera

VI Nit de Ball. Festa de la Primarvera

29 de març del 2017
Gran festa de la primavera a Partenaire!!! Sopar, ball, animacions...la millor música, el millor ambient!! Aqui teniu algunes fotos. Ara a preparar la següent, la festa de Sant Jordi!!
V Nit de Ball. Festa de Carnaval.

V Nit de Ball. Festa de Carnaval.

28 de febrer del 2017
Gran Festa a la V nit de Ball, en aquesta ocasió gaudint del Carnaval a Partenaire!! Sopar, ball, animacions, concurs de disfresses... Ho hem passat molt bé tots junts!! Aquí teniu algunes fotos de la festa!! Ara a preparar la propera pel dissabte 25 de Març.    
Pràctic Club 11 de Febrer 2017

Pràctic Club 11 de Febrer 2017

06 de febrer del 2017
Propera sessió de Pràctic Club el dissabte 11 de Febrer. Un espai per poder ballar i practicar el que apreneu a les classes, amb el millor ambient, la millor musica.... Ja no teniu excusa per practicar, tothom a ballar!! Aquest mes amb sorpresa especial per celebrar el dia dels enamorats. No cal reserva de taules.
 
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews